Over Office Programs

Verantwoordelijkheid en middelen

Het is ruim na 3.00 uur 's-nachts. M'n (drie) katten vallen bijna om van de slaap. Ze trekken het niet meer. Zittend op m'n buro kijken ze me vragend aan: "Wanneer ga je nou 's eindelijk mee naar bed?" Ze zijn erg sociaal en als ik niet naar bed ga, gaan zij ook niet. We zijn al bijna 20 jaar vrienden en ze hebben dit al vaak meegemaakt… "Ja, lieverds, ik weet het. Nog even dit, nog even dat." Maar het baasje zit weer 's in een loop .

Hoi, ik ben Peter van Loosbroek en kom uit een hardwerkend, gewoon Brabants gezin. Zonder uit te weiden over mijn leven en achtergrond, kan ik wel zeggen dat daarin alles draait om indachtigheid. Want indachtigheid is het kardinale startpunt van alle goede dingen. Indachtigheid kan je samenvatten als oplettendheid, concentratie, zorgvuldigheid, en het (kunnen) nadenken over essentiële dingen. Verder is kennis één ding, inzicht is een ander ding. Beide aspecten zijn onontbeerlijk, maar zonder een flinke dosis enthousiasme wordt het niks.

Ik ben me zeer gewaar van het feit dat alle mensen een eigen verantwoordelijkheid hebben. Een hele grote. Ik dus ook. Eerlijk zijn en geen gebakken lucht verkopen staat bij mij hoog in het vaandel. Laten zien hoe een product tot stand komt en dat goed onderbouwen. Tot in elk detail. Dat is een morele drijfveer in mij die loodrecht staat op de boel opleuken zonder de juiste expertise in huis te hebben. Je kan een renpaard een mooie naam geven, maar daar wint het de wedstrijd niet mee.

Mijn boodschap is ook dat het bedrijf waarmee je in zee gaat, over professionele middelen moet beschikken om snel en verantwoord te kunnen bouwen. Ook moet nazorg op gepaste wijze kunnen worden verleend - in elk opzicht. Hoewel dit alles heel vanzelfsprekend is, schiet dit in de praktijk eerlijk gezegd vaak tekort met alle gevolgen van dien. Het is een kwestie van verantwoordelijkheid nemen. Maar ook u als inkoper heeft een verantwoordelijkheid; daarom is het belangrijk goed geïnformeerd te zijn.

Op mijn website worden steeds de middelen en uw applicatie in spe benadrukt en in onderstaande tekeningen weergegeven. Op verscheidene locaties kunt u alles tot in detail verifiëren. Daarmee onderbouw ik mijn 'verkoopverhaal'. Hopelijk was het niet alleen duidelijk voor u, maar ook leuk. Heeft u nog vragen, dan sta ik graag voor u klaar!

Verantwoordelijkheid 1

Voor de ontwikkeling is een goed intern systeem nodig.


Verantwoordelijkheid 2

Professionele middelen en innovatie.


Verantwoordelijkheid 3

Uiteindelijke product: uw applicatie in spe.


Graag tot gauw!

Hartelijke groet,
Peter van Loosbroek - Office Programs