Onderwijs- en Examenregeling (OER)

Inleiding

Met Onderwijs- en Examenregeling van Office Programs heeft u een bijzonder krachtig instrument in handen waarmee u met het grootste gemak geheel automatisch professionele OER documenten genereert. In de Office Programs Access applicatie wordt alles éénmalig en op een eenvoudige wijze (hoofdzakelijk geautomatiseerd) samengesteld, ingesteld en beheerd. U wijst via een dialoogvenster aan welke OER documenten gewenst zijn en de Word documenten worden volledig automatisch voor u in Word gemaakt. U hoeft er helemaal niets meer aan te doen. De documenten zijn dan ook altijd consistent en gegarandeerd perfect.

De bijzondere efficiëntie van deze applicatie wordt gekenmerkt door de krachtige Microsoft applicaties Access en Word. Dankzij een hoog ingezette expertise worden deze geweldige krachtpatsers ten volle benut en samengesmolten tot één supertool dat werkelijk ongekend is.

Achter de schermen is het een zeer complex geheel, maar voor de gebruiker laagdrempelig opgezet. Het zal u snel duidelijk worden dat een cursus echt niet nodig is om met het grootste gemak tot een fantastisch resultaat te komen.

Arie de Gelder van het Hoornbeeck College: "Peter, het is zó leuk, dat het haast verslavend werkt!"

Nadat u het een en het ander bekeken heeft, kunt u desgewenst een afspraak maken voor een demonstratie zodat u deze schitterende innovatie met eigen ogen kunt aanschouwen.

Dynamische toetsplannen

De toetscodes zijn gekoppeld aan toetsplannen die een bepaalde structuur hebben die bepalend is welke kolommen relevant zijn. Zo worden de kolommen die in de subformulieren Deeltoetsgegevens worden weergegeven, steeds daarop ingesteld en alleen weergegeven indien ze relevant voor u zijn.

Graag tot ziens!
Huren of kopen

Huren

De huur is per jaar. U zit nergens aan vast. U ontvangt gratis updates.

Kopen

Kopen betekent dat u na enkele jaren de huurkosten eruit heeft. Maar kopen heeft meer voordelen.

Als u de applicatie koopt, kunt u de applicatie naar uw wensen door Office Programs laten uitbreiden met onderwerpen en functionaliteiten, wat dat ook mag zijn. U kunt dus meerdere zaken die voor u van toepassing zijn in dezelfde applicatie laten onderbrengen. Het verstandigst is dan wel om niet van het standaardgedeelte (de oorspronkelijke module) af te wijken, maar het is wel mogelijk. Als u de link voor het Onderhoudscontract in de rubriek Nazorg volgt, leest u meer over de mogelijkheden. Als u een applicatie heeft gekocht en de standaardmodule is met (opzienbarende) functionaliteiten uitgebreid, kunt u daar tegen bijbetaling gebruik van maken. Kleinere functionaliteiten en verbeteringen worden gewoon standaard doorgevoerd.

Prijs

U ontvangt twee offertes: één voor huur en één voor koop. Beide inclusief optionele items die van toepassing zijn.

Nazorg

Nazorg is erg belangrijk, zeker voor het onderhoud. Via de volgende links wordt u geïnformeerd over de mogelijkheden. Deze items zullen in de offerte als optionele items worden aangeboden. Bij huur is het Onderhoudscontract niet van toepassing.

Afspraak voor een demonstratie?

Als u het contactformulier invult, zijn alle gegevens meteen compleet. U ontvangt dan een offerte op voorhand.

Als u een afspraak voor een demonstratie wilt, geef dan a.u.b. in het veld Uw verzoek (op het contactformulier) meerdere dagen op die uw voorkeur hebben, inclusief de tijd. We zullen dan z.s.m. contact met u opnemen om de afspraak specifieker vast te leggen.

Tip Als u wilt kunt u - na de demo - ook vrijblijvend met een demo werken zodat u enkele weken zelf kunt ervaren hoe het programma werkt. De demo is een volledig werkend programma, maar voor een definitieve start kunt u de demo niet gebruiken.

Hoe bestellen?

Indien we elkaar hebben ontmoet heeft u reeds een offerte. Deze hoeft u slechts te bevestigen en de applicatie wordt voor u klaargezet. Als we elkaar nog niet hebben ontmoet, kunt u het contactformulier invullen waarna u de offerte ontvangt.