Database eigenschappen

Met database eigenschappen worden - in een Office Programs Access applicatie - gebruikt om de gebruiksvriendelijkheid te optimaliseren. Bijvoorbeeld, wanneer een gebruiker instellingen heeft gemaakt op een dialoogvenster, dan worden die instellingen opgeslagen. Database eigenschappen worden in het FrontEnd opgeslagen en gelden dus per gebruiker. Bij een nieuwe update hebben deze eigenschappen weer de standaardwaarde.

De waarden van Gebruikers eigenschappen daarentegen, worden gecentraliseerd (in het BackEnd) opgeslagen en vormen een essentiële inhoudelijkheid van uw database.