De groep Afdrukken plus

Inleiding

De groep Afdrukken plus

Deze groep kan een diversiteit aan opdrachten bevatten waarmee op verschillende manieren geavanceerde overzichten worden gegenereerd. Soms zijn het opdrachten waarmee rechtstreeks een rapport wordt afgedrukt, maar het kunnen ook opdrachten zijn die dialoogvensters openen waarop u instellingen kunt opgeven om rapporten te printen, pdf bestanden maken (en/of e-mailen) of geavanceerde Excel bestanden genereren.