Klik-en-Klaar producten van Microsoft verwijderen

Inleiding

Microsoft producten kunnen worden geïnstalleerd middels de Klik-en-Klaar technologie óf middels de Windows Installer-technologie (MSI). De producten zijn hetzelfde, maar de installatie is verschillend. Wanneer u een product middels de Klik-en-Klaar technologie heeft geïnstalleerd kan er zich een probleem voordoen wanneer u daarnaast een product probeert te installeren middels de MSI technologie. Dit is o.a. ook het geval wanneer u de Access Runtime versie probeert te installeren.

Opmerkingen

Het is bekend dat de Klik-en-Klaar technologie voor meerdere conflicten zorgt.

De volgende rubrieken geven informatie over het verwijderen van Klik-en-Klaar-producten en het overschakelen naar een MSI-programma van de Office-editie. Hoewel dit Office 2010 betreft, zal dezelfde werkwijze wellicht ook voor latere versies gelden. Indien dat niet het geval is kunt u ook contact opnemen met Microsoft.

Office 2010 Klik-en-Klaar-producten bijwerken, herstellen of verwijderen

Zie Office-2010-Klik-en-Klaar-producten-bijwerken-herstellen-of-verwijderen.

Office 2010 Klik-en-Klaar: overschakelen naar een MSI-programma van de Office-editie

De licentie is hetzelfde. U hebt geen nieuwe productcode nodig. Als u vragen hebt, neemt u contact op met Microsoft Ondersteuning.

Informatie vindt u op deze pagina.