Reparatie

Heeft u een bestaande applicatie die door iemand anders is gemaakt en er is een reparatie, onderhoud of een uitbreiding nodig? Dan kunt u bij ons terecht. Maar voordat er kosten worden gemaakt, is het verstandig eerst wat zaken in beschouwing te nemen.

Onbekend terrein

Ongeacht het gaat om een reparatie of een uitbreiding, een feit is dat er werkzaamheden moeten worden uitgevoerd op onbekend terrein. Soms zijn diep zittende fouten snel opgelost, maar het kan ook hele anders uitpakken. Daarbij komt dat er maar weinig mensen zijn die goed documenteren hoe de applicatie is gebouwd. Ook is de expertise van degene die de applicatie heeft gebouwd van belang. Al deze dingen kunnen leiden tot onverwachte hoge kosten.

Mocht het zijn dat we eraan beginnen, dan kan zoiets niet op aanneemsom, maar per uur. Het is namelijk een situatie van onvoorziene werkzaamheden waarin we niet weten waar het zal eindigen. Tenzij u er zelf van overtuigd bent dat het 'een kleinigheidje' is, kan reparatie wellicht de beste beslissing zijn.

Overweeg ook het volgende

Vraagt u zich toch eens af - dat als het probleem is opgelost - u dan wel alle functionaliteiten heeft die u wenst. Als u zaken wilt laten bijbouwen, is dat minder eenvoudig als u denkt omdat onze 'bouwstenen' een groot samenhangend geheel vormen. M.a.w.: het ene heeft het andere nodig; het moet allemaal op elkaar aansluiten.

Als uw applicatie verbouwd moet worden, kan dat misschien wel meer gaan kosten dan een geheel nieuwe database te bouwen. Die grens kan namelijk al snel bereikt worden omdat een Office Programs Access applicatie snel en professioneel gebouwd wordt met voor geprogrammeerde middelen. Bovendien weet u dan zeker dat u alle functionaliteiten aan boord heeft wat u maar wenst. Daarnaast weet u dan ook zeker dat alle mogelijkheden tot uitbreiding en continuïteit gewaarborgd zijn. Bouwen doen we wel op aanneemsom, dus weet u altijd waar u aan toe bent.

Doe eens wat inspiratie op en kijk eens rustig rond op de website. Begin bij de homepage. Heeft u vragen, neem dan gerust even contact op.