Stuurgegevens

Sectie Algemeen

Document categorieen

Locatie: Backstage View (Bestand) > tab Onderhoud > Applicatie stuurgegevens > menu Algemeen

Hier kunt u een onbeperkt aantal items instellen, zodat deze in lijsten kunnen worden gekozen. Als u hier waarden wijzigt wordt dat overal automatisch in de database doorgevoerd.

ID Het unieke ID. Een numerieke waarde die automatisch wordt toegekend maar u kunt dit wel wijzigen.

Categorie De waarde voor de categorie. Het programma voorkomt dat tweemaal dezelfde waarde wordt toegewezen.

Toelichting

De categorieën die u hier definieert kunt u bij het registreren van documenten overnemen of gewoon aanpassen. Deze categorieën worden gebruikt bij een algemeen documenten beheer. Voor meer, zie artikel Documenten beheren