Over Office Programs

Authentiek vakmanschap

Hoi, ik ben Peter van Loosbroek en kom uit een hardwerkend, gewoon Brabants gezin. Op een eerlijke manier je brood verdienen staat bij ons hoog in het vaandel. En als je iets doet, doe het dan goed en neem volledige verantwoordelijkheid. Half werk leveren is uit den boze.

Al sinds 1995 heb ik me gespecialiseerd in Microsoft Office, in het bijzonder Access. De hoofdbron waar ik mijn kennis vandaan haal, is Microsoft zelf (MSDN - Microsoft Developer Network) omdat ik veel waarde hecht aan authenticiteit. Ik herinner me nog - toen ik de eerste stappen zette in het schrijven van programmacode - dat de schrijver van het artikel schreef: "Het schrijven van solide code kost erg veel tijd, maar wie zorgvuldig is zal uiteindelijk erg snel zijn."

Dat schrijven van solide (betrouwbare) code, het consistent zijn, middelen creëren om verantwoord te kunnen leveren, dingen zo efficiënt mogelijk doen, dat heeft mij altijd erg aangesproken. Het is in het bijzonder de algehele aanpak van Microsoft wat mij zo heeft geïnspireerd. Daar geniet ik nog steeds elke dag van.

Op de pagina MS Access projecten - drama of succes? treft u een belangrijk advies. Daar kunt u bekijken hoe een authentiek vakmanschap is voortgezet zoals men het bij Microsoft graag ziet.

Hartelijke groet,
Peter van Loosbroek - Office Programs

Quality Guaranteed