Aanpak

Voor een succesvol project is altijd een goed plan nodig. Laat het een professional doen.

  • Eerst een richtprijs om mogelijke tijdverspilling te voorkomen.
  • Nadat alle wensen en details bekend zijn een definitieve prijs.
  • Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Zullen we stapsgewijs het proces in gaan?

Stap 1 Gratis goed advies

Ik kom graag naar uw wensen luisteren. Ik zal met u meedenken en mijn expertise aanwenden om het beoogde doel op een eenvoudige en betrouwbare wijze te bereiken.

Beloofd: dit gratis intake gesprek vormt de basis voor een succesvol project.

Stap 2 De hoofdlijnen

Tijdens het intake gesprek behandelen we slechts de hoofdlijnen van uw wensen; we gaan dus niet te ver in detail. Want in dit stadium is het voor ons allebei van belang om met een geringe tijdsinvestering te ontdekken of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Voor deze aanvankelijke opzet zal ik met de grootst mogelijke zorgvuldigheid de allerbeste oplossing bedenken en aan u voorstellen. Hieraan zijn geen kosten verbonden.

Stap 3 Eerst een richtprijs

A.d.h.v. de hoofdlijnen zal eerst een richtprijs worden afgegeven zodat u daar meteen een goed beeld van heeft. Staat de richtprijs u aan, dan kunnen we verder met de volgende stap.

Stap 4 De inventarisatie

Om het gehele plaatje helder te krijgen (van zowel de prijs als vereisten van de applicatie), is het nodig dat er een inventarisatie wordt gemaakt. Het inventariseren moet zorgvuldig gebeuren. Dit vergt tijd en is daarom niet gratis. Echter, de kosten zijn altijd gering (coulance) en afhankelijk van de complexiteit van de applicatie. U ontvangt daarom een offerte met een definitieve prijs voor de inventarisatie (en de afgesproken richtprijs voor de ontwikkeling van de applicatie). Kunt u zich daar in vinden, dan kan ik met de inventarisatie beginnen.

Stap 5 Definitieve prijs

Tijdens het verder uitwerken van de inventarisatie zullen er diverse slimme ideeën in mij naar de oppervlakte stijgen. Misschien heeft u zelf nog aanvullende wensen. Alles is immers mogelijk. Als de richtprijs hierdoor dreigt te worden overschreden, zal hierover bijtijds worden gecommuniceerd.

Wanneer de inventarisatie voltooid en helemaal naar uw tevredenheid is, is exact bekend wat het programma moet kunnen. Op dat moment kan er een definitieve prijs worden afgegeven voor de ontwikkeling van de applicatie. Ook nu ontvangt u weer een offerte. Nadat u akkoord bent gegaan kunnen we beginnen aan de bouw van een tijdbesparende en zorgeloze oplossing. Wellicht een oplossing waarvan u op dit moment niet eens kunt dromen...

Op deze manier is alles duidelijk en weet u vooraf wat de kosten zullen zijn. Ook inzake de kwaliteit kunt u veel ontdekken op deze website.

Vragen?
U krijgt meer dan u verwacht

Inventarisatie

Het inventariseren is het in detail beschrijven van de applicatie. Alleen zo zullen alle ins-en-outs bekend worden en worden problemen en misverstanden voorkomen. Een goede inventarisatie is daarom de basis voor een succesvol project.