Bestanden met een 'X' in de extensie?

Inleiding

Sommige bestanden worden door e-mail editors beschouwd als zijnde gevaarlijk waardoor een dergelijk bestand geblokkeerd wordt. Zelf voegen wij daarom een 'X' toe aan de extensie van dergelijke bestanden. Als u bijvoorbeeld een BackEnd naar ons moet toezenden, moet u hetzelfde doen.

Als in Windows Verkenner de extensies van bestanden niet worden weergegeven, kunt u dat eenvoudig doen.

Hoe?

Windows 10

1. Open Windows Verkenner.
  2. Schakel het selectievakje tabblad Beeld > groep Weergeven/verbergen > Bestandsnaamextensies in.

Lager dan Windows 10

1. Open Windows Verkenner.
  2. Ga naar Extra > Mapopties.
  3. Klik op het tabblad Weergave.
  4. Schakel het vakje Extensies voor bekende bestandstypen verbergen uit.
  5. Klik op OK.